Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ο τούρκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του

Του Μπάμπη Παπασπύρου
Όλοι μας γνωρίζουμε το παραμύθι με τον βοσκό που φώναζε..."βοήθεια, βοήθεια λύυυυκος στα πρόβατα"
Μόνο που στην περίπτωσή μας ο λύκος (τούρκος) έμπαινε κάθε μέρα και για δύο μήνες ήταν εδώ... 
Όσο και να φώναζε απελπισμένο το βοσκόπουλο, κανένας δεν κινήθηκε να το βοηθήσει. Έτσι ο λύκος έφαγε τα πρόβατα και το βοσκόπουλο έμεινε φτωχό και έκλεγε την μοίρα του. 

Το παραμύθι αυτό παραλλαγμένο προσομοιάζει με την κρίση της χώρας μας με τους τούρκους...

Μόνο που εδώ ο τούρκος ως άλλος κακός λύκος για 2 μήνες..έμπαινε (στο μαντρί) στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, την οποία και καταπατούσε συνεχώς και αδιαλείπτως ...και εμείς ζητούσαμε επιβολή κυρώσεων από τους ευρωπαίους...αλλά χωρίς να λένε αυτοί που θα έπρεπε... πως παραβιάζονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα...


 

Ζητάγαμε και σωστά μέτρα και κυρώσεις...αλλά τώρα όπως είπε σε συνέντευξή του και ο υπουργός επικρατείας ο κ. Γεραπετρίτης "Δεν είναι ελληνική επιδίωξη η επιβολή κυρώσεων στην τουρκία"...

Δηλαδή γιατί φωνάζαμε όλο αυτό το διάστημα...;

Τι άλλαξε τώρα, ημέρεψε και έγινε καλός ο λύκος...;

Και η ζημιά που έγινε...; 

Να μην ξεχνάμε... 

"Ο τούρκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του"   


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.