Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Στόλτενμπεργκ

Τηλεφωνική συνομιλία με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ είχε το πρωί του Σαββάτου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο επίκεντρο της συνομιλίας ήταν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η ανάγκη αποκλιμάκωσης της έντασης από πλευράς της Τουρκίας.

Ειχε προηγηθεί ενα επικοινωνιακό κλίμα σύγχισης με τη δήλωση του γ.γ. του ΝΑΤΟ για «τεχνικό διάλογο». Το πιθανότερο είναι πως την ερχόμενη Τετάρτη, που συνεδριάζει το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο, το ζήτημα να τεθεί και εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.