Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ερντογάν έχει παρανοήσει, ζήτησε από τον Μισέλ η ΕΕ να σταματήσει ενέργειες της Ελλάδας που κλιμακώνουν την ένταση


Ο  Ερντογάν συζήτησε πριν λίγο, τις εξελίξεις στις σχέσεις Ανατολικής Μεσογείου και Τουρκίας-ΕΕ σε τηλεφωνική
επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τσαρλς Μισέλ, καθώς προέτρεψε τους Ευρωπαίους ηγέτες να υιοθετήσουν μια ουδέτερη στάση για τις περιφερειακές εντάσεις. 
Ο Ερντογάν είπε στον Μισέλ ότι η ΕΕ πρέπει να λάβει μέτρα για να σταματήσει την Ελλάδα και ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ να κλιμακώσουν τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο. 
Τόνισε επίσης ότι οι προκλητικές δηλώσεις και τα μέτρα που έλαβαν οι ευρωπαίοι πολιτικοί δεν θα συμβάλουν σε επίλυση των προβλημάτων στην περιοχή....
Ο Ερντογάν κάλεσε επίσης τα θεσμικά όργανα και τα κράτη μέλη της ΕΕ να υιοθετήσουν μια δίκαιη, αντικειμενική και αμερόληπτη στάση για όλα τα περιφερειακά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης της Ανατολικής Μεσογείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.