Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Οι τούρκοι επί 30 μέρες έχουν καταλάβει ελληνική κυριαρχία για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση

Αντί να απωθήσουν τους τούρκους που προβαίνουν στην μεγαλύτερη πρόκληση εδώ και δεκαετίες, προσπαθούν να
κοροϊδέψουν και να κατευνάσουν τους έλληνες εξαπατώντας τους επικοινωνιακά.
Αύριο η τουρκική αρμάδα κλείνει 30 ημέρες κατάληψης μέρους της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ τουλάχιστον κατά τη μεταπολίτευση. Ούτε παλαιότερα με το Χόρα, ούτε στα Ίμια.
Όπως και δεν έχει προηγούμενο αυτή η απίστευτη συγκάλυψη των τραγικών γεγονότων της τουρκικής εισβολής από τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Συντελείται δηλαδή μία πολεμική πρόκληση κατά της Ελλάδος, Μέσω κατάληψης τμήματος της ελληνικής κυριαρχίας από τουρκικά πολεμικά σκάφη και η κυβέρνηση αντί να απαντήσει ως οφείλει, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα επικοινωνιακά λες και απευθύνεται σε ραγιάδες.

Για την ακρίβεια, ενώ οι τούρκοι έχουν καταλάβει μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, δημοσιεύουν δημοσκοπήσεις που δείχνουν δήθεν 7 στους 10 έλληνες να θέλουν διάλογο! Δηλαδή ο κλέφτης έχει μπει στο σπίτι οπλισμένος και εμείς θα ανοίξουμε κουβέντα μαζί του για το τι θα κλέψει!

Και αναρωτιέται κανείς, που χάθηκαν όλοι αυτοί οι μακεδονομάχοι των καναλιών, που εξέπεμπαν πύρινα πατριωτικά μηνύματα μπροστά στην «προδοσία των Πρεσπών». Που είναι όλοι αυτοί που με πατριδοκαπηλία υπέκλεψαν την ψήφο των ελλήνων για να διαπράξουν – όπως φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή – την μεγαλύτερη εθνική μειοδοσία της μεταπολίτευσης, που ενδέχεται να ξεπεράσει κι αυτή των Ιμίων;
Και στον αντίποδα προσπαθούμε να κατευνάσουν τον ελληνικό λαό με απίστευτα ψευδή. Ότι το ερευνητικό τουρκικό πλοίο το πήρε ο αέρας, ότι δεν μπορεί να κάνει έρευνες γιατί έχει πολύ θόρυβο, ότι ο Ερντογάν έχει απομονωθεί, ότι δεν τρέχει και τίποτα. Σιγά μην κάνουμε και πόλεμο!
Από την δήλωση της κυρίας Σακελλαρόπουλου ότι το Αγαθονήσι είναι μακριά, έως την έμπρακτη παραδοχή της κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι το Καστελόριζο είναι μακριά, υπάρχει μόνο μία απάντηση. Ότι κανένα μέρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας δεν είναι μακριά. 
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.