Τα πρωτοσέλιδα 26/9/2020

 


Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα...


Σχόλια

  1. Φοβερό το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου:
    Πόσες χιλιάδες ευρώ € χρωστά ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.(Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) σε χαρτοπαιχτικές λέσχες και μπαρπουτιέρες;
    Πόσα ακόμη και σε προποτζίδικα πλέον;
    Ποια είναι η κόρη της παραδουλεύτρας;
    Φωτογραφία με την πράσινη τσόχα και όχι μόνο!
    Για αυτό τους στείλαμε στο ευρωκοινοβούλιο;
    Διαβάστε εδώ: https://edolio5.blogspot.com/2020/09/quiz-2.html

    Επίσης όλο το ιστορικό της πρόσκλησης του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.(Εθνική Λαϊκή Συνείδηση) για δημόσιο διάλογο με τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο και η άτακτη υποχώρηση του Γιάννη Λαγού.
    Διαβάστε εδώ: https://twitter.com/qmGWUrRGcOjzzTh/status/1309841233917947904

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.