Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Άς αφήσει τις "task force R&D" ο ΥΠΟΙΚ και ας ασχοληθεί σοβαρά με τα χρονίζοντα προβλήματα της ΕΑΒ...

Μια είδηση που πέρασε στα "ψιλά"...
"Συγκροτείται task force στην ΕΑΒ"

Παρά τις χρόνιες παθογένειες με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), λίγοι θα αμφισβητούσαν ότι η κρατική εταιρεία διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο κύτταρο καινοτομίας που θα μπορούσε να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της κρατικής εταιρείας. 
Αυτό φαίνεται να είναι το σκεπτικό του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα, με απόφαση του οποίου συγκροτείται ομάδα εργασίας για την προώθηση της έρευνας και ανάπτυξης (R&D) και της καινοτομίας στην ΕΑΒ. 
Τα πέντε μέλη της task force, που προέρχονται από τον ακαδημαϊκό χώρο, έχουν διακριτό έργο στον χώρο της καινοτομίας και έρευνας.
( ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 Υ.Γ
Άς αφήσει τις "task force R&D" ο ΥΠΟΙΚ και ας ασχοληθεί σοβαρά με τα χρονίζοντα προβλήματα της ΕΑΒ...
Ας ασχοληθεί επιτέλους με την στήριξη, αναβάθμιση της εταιρείας τον εκσυγχρονισμό της και την λειτουργίας της ως πραγματικής Α.Ε...
Ας επιδιώξει πραγματικές και ουσιαστικές συνέργιες και συνεργασίες για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά και να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας...

Μιας και αναφέρθηκε ο κ. υπουργός σε θέματα έρευνας & ανάπτυξης ας αξιοποιήσουν τις εμπειρίες της ΕΑβ στην σχεδίαση και κατασκευή Drones & UAVs...και ας στηρίξουν νέα συστήματα της ΕΑΒ, όπως το καινοτόμο και πρωτοποριακό radar "ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"...που είναι ένα προϊόν 100% ελληνικής επινόησης & σχεδίασης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.