Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Ρωσία & τουρκία έτοιμες να υπογράψουν νέα συμφωνία προμήθειας S-400 ;


Η Ρωσία είναι πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο για παράδοση επιπλέον πυραυλικών συστημάτων S-400 στην
Τουρκία το επόμενο έτος, ανέφερε ο Σεργκέι Τσεμέζοφ, επικεφαλής του κρατικού ομίλου Rostec την Κυριακή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax
Η Τουρκία αγόρασε μια παρτίδα πυραυλικών συστημάτων από τη Ρωσία πέρυσι, οδηγώντας στην αναστολή της συμμετοχής της, από την Ουάσινγκτον, από το αμερικανικό πρόγραμμα των μαχητικών αεροσκαφών F-35. 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν δηλώσει ότι η Τουρκία κινδυνεύει με νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εάν αναπτύξει τα ρωσικά συστήματα S-400.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.