Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Η περιοχή των προκλητικών ερευνών του Oruc Reis...

Στον χάρτη η περιοχή των ερευνών του τουρκικού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis, όπως περιγράφεται στη NAVTEX των Τούρκων. Από σήμερα μέχρι και τις 23
Αυγούστου, το Oruc Reis θα κάνει σεισμικές έρευνες, αναφέρεται στην NAVTEX. Στην πραγματικότητα θα υλοποιεί τις απειλές του Ερντογάν όπως αυτές εκφράστηκαν τις τελευταίες ώρες και το “δόγμα” του , ότι τίποτα δεν γίνεται στη νοτιοανατολική Μεσόγειο, χωρίς να ΄ναι παρούσα η Τουρκία.
Μέχρι που θα το τραβήξει η Τουρκία είναι μάλλον περιττό να απασχολεί πλέον την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Αυτό που προέχει είναι πως θα αντιμετωπιστεί ο πλους του Oruc Reis που συνοδεύεται από πολεμικά πλοία. Ο ελληνικός Στόλος είναι έτοιμος και στις 12.00 το μεσημέρι αναμένει από τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, τις σαφείς εντολές της πολιτικής ηγεσίας. Οι λεγόμενες “κόκκινες γραμμές” θα πρέπει να αποσαφηνιστούν όπως και οι κανόνες εμπλοκής που θα ΄χουν οι κυβερνήτες των πολεμικών πλοίων που ήδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.