Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

Συνετρίβη αεροσκάφος της Αir India γεμάτο κόσμο (video)

Τραγικές εικόνες πριν από λίγο στην Ινδία. Αεροσκάφος των Ινδικών αερογραμμών, συνετρίβη στο αεροδρόμιο της Καλκούτα κατά την προσγείωση του. 

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 191 ψυχές. Και ήταν πτήση express από το Ντουμπάι. 
Το αεροπλάνο έχει κοπεί στα δύο, κατά την διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Καριπούρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δύο άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμα.
Το αεροσκάφος είναι τύπου Boeing 737.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.