Ρωσία: Καμιά συνεργασία με τους τούρκους κατά της Ελλάδος !

Διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις ότι δήθεν οι ρώσοι βοηθούν τους τούρκους να εντοπίσουν τα ελληνικά υποβρύχια!
Ποια η σκοπιμότητα τέτοιων δημοσιευμάτων αυτές τις στιγμές;

Με τον πλέον κατηγορηματικό και άμεσο τρόπο διέψευσε η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα δημοσίευμα που ήθελε την Ρωσία να είχε θέσει στις υπηρεσίες της Τουρκίας πλωτό ραντάρ του πολεμικού ναυτικού, ώστε να εντοπίζουν τα ελληνικά υποβρύχια.
Την ώρα που δεχόμαστε πισώπλατα μαχαιρώματα και αδιαφορία από αυτούς που οφείλουν να μας υποστηρίξουν βάσει των διεθνών συνθηκών, κάποιοι χρησιμοποιούν τον γνωστό μπαμπούλα της Ρωσίας, λες και απευθύνονται σε τριτοκοσμικούς!
Η διάψευση ήρθε ως απάντηση σε δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο ισχυριζόταν πως το ρωσικό πολεμικό ναυτικό είχε συνεργασία με το τουρκικό ώστε να τους δίνει πληροφορίες για τις θέσεις των ελληνικών υποβρυχίων. Δημοσίευμα που φυσικά διαψεύδεται κι από την ίδια την πραγματικότητα, αφού οι τούρκοι δεν έχουν ιδέα ακόμα και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, για τις θέσεις των ελληνικών υποβρυχίων. 

Σε τι ακριβώς αποσκοπούν αυτοί που διαδίδουν τέτοια τερατώδη ψεύδη, ειδικά από τη στιγμή που η συνομιλία Ερντογάν – Πούτιν για την Λιβύη εξελίχθηκε σε φιάσκο, θα πρέπει να διερευνηθεί ενδελεχώς.

olympia.gr 

Σχόλια