Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020

Έκθετος ο Πέτσας μετά τις αποκαλύψεις μας για τα ελληνοτουρκικά (βίντεο)


Ούτε έρευνες έκανε, ούτε παραβίασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα το τουρκικό ερευνητικό σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα που για μια ακόμη φορά σήμερα στην
εκπομπή του Γιώργου Αυτιά αρνήθηκε να παραδεχτεί πως υπήρξε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας από τους Τούρκους. 
Υπήρχε πρόθεση ερευνών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με τον κύριο υπουργό και ένιωθες όταν τα έλεγε αυτά ότι άκουγες υπουργό άλλης χώρας.

Εδώ πρέπει να σας θυμίσουμε το έγκυρο δημοσίευμα του exomatiakaivlepo σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μια επιστολή-διάβημα της Ελλάδας στον ΓΓ του ΟΗΕ, με την οποία καταγγέλλεται η Τουρκία για κλιμάκωση, παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων επί της υφαλοκρηπίδας μας και παραβίαση των άρθρων 77 & 121 της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της θάλασσας.

Μετά από αυτό θα πρέπει όλοι μας να αναρωτηθούμε για ποιο λόγο ο κύριος υπουργός αρνείται την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από την Τουρκία, την ώρα που η χώρα μας την αναφέρει ρητά στην επιστολή της στον ΓΓ του ΟΗΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.