Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Ο Τραμπ “στάζει μέλι” για τον Ερντογάν & το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον καταδικάζει…


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιτέθηκε στον Ερντογάν για τη συνάντηση που είχε με τη Χαμάς. 

Ο πρόεδρος Τραμπ πάλι “στάζει μέλι” για τον Τούρκο πρόεδρο. 
Σε συνάντηση που είχε με έξι Αμερικανούς πολίτες που ήταν όμηροι και απελευθερώθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, συμπεριλαμβανομένου του πάστορα Μπράνσον, ο Τραμπ διακόπτοντας τον του είπε: 
“Πρέπει να πω ότι, για μένα, ο Πρόεδρος Ερντογάν ήταν πολύ καλός. Ήσασταν αθώος και τελικά, αφού είχαμε μερικές συνομιλίες, συμφώνησε να σας απελευθερώσει. Γι ‘αυτό και εκτιμούμε τον λαό της Τουρκίας.” 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.