Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Λιβύη: Ο Χαφτάρ ξεσκεπάζει το βρώμικο παιχνίδι των τούρκων


Πλήρης επιβεβαίωση των όσων  είχαμε αποκαλύψει πως η εκεχειρία που πρότειναν ο αρχηγός του κοινοβουλίου της Λιβύης και ο Σάρατζ ήταν μια καλοστημένη απάτη. 

Επόμενο ήταν να την απορρίψει ο στρατάρχης Χαφτάρ ο οποίος παράλληλα με την απόρριψη της εκεχειρίας, ενημέρωσε τη διεθνή κοινότητα για το βρώμικο τουρκικό παιχνίδι να προωθούν στρατεύματα και βαρύ οπλισμό προκειμένου να επιτεθούν στην Σύρτη ενώ διαφήμιζαν την κατάπαυση του πυρός 
 Όπως ακριβώς έγινε και και με την εισβολή στην Κύπρο το 1974 έτσι και τώρα η Τουρκία διαφήμισε και πέτυχε εικονική κατάπαυση του πυρός, προώθησε τις δυνάμεις της και επιτέθηκε στους αντιπάλους που είχαν σεβαστεί την κατάπαυση! 
Οι άνθρωποι αυτοί είναι βάρβαροι, άθλιες παρουσίες στην διεθνή σκακιέρα που δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους. 
Ευτυχώς ο εθνικός στρατός της Λιβύης τους κατάλαβε έγκαιρα και τους στέρησε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. 
Ευχόμαστε ο πόλεμος να αποφευχθεί και να μην γενικευθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.