Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας για μαθητές και καθηγητές – Από ποια ηλικία θα ισχύει για τους μαθητές

Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας για μαθητές και καθηγητές στα σχολεία που θα ανοίξουν στις 7 Σεπτέμβρη.
Δεν έχει όμως διευκρινιστεί ακόμη από ποια ηλικία θα ισχύει το μέτρο αυτό για τους μαθητές.
Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν θα φοράνε μάσκα τα παιδιά και στα σχολικά λεωφορεία και εδώ δημιουργείτε και ένα μεγάλο θέμα: Αν η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική για όλες τις ηλικίες (λένε πως θα είναι υποχρεωτική για τα παιδιά από την τρίτη δημοτικού) τότε θα υπάρχουν άλλα παιδιά που θα φοράνε μάσκα μέσα σε αυτό και άλλα όχι; Αυτό πρακτικά λόγω της παιδικής ψυχολογίας και του μιμητισμού θα είναι δύσκολο έως αδύνατον να συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.