Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

Μέτωπο και με Μπάιντεν ανοίγει η τουρκία...

Σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα New York Times, που έχει μαγνητοσκοπηθεί και σε βίντεο, ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν υποψήφιος για το χρίσμα των
Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν χαρακτηρίζει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «αυταρχικό», ενώ επικρίνει την πολιτική του απέναντι στους Κούρδους. 
Παράλληλα, επισημαίνει ότι είναι ανάγκη να στηριχθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Ερντογάν, ώστε "να τον κερδίσουν, όχι με πραξικόπημα, αλλά μέσω εκλογών", όπως λέει χαρακτηριστικά.
Ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα έμπιστος συνεργάτης του Ερντογάν, απάντησε στα σχόλια Μπάιντεν μέσω Twitter. 
"Η ανάλυση του Τζο Μπάιντεν για την Τουρκία βασίζεται σε καθαρή άγνοια, υπεροψία και υποκρισία" δηλώνει ο Καλίν, για να προσθέσει μάλιστα και μία προειδοποίηση: 
"Έχουν παρέλθει οι μέρες που η Τουρκία δεχόταν διαταγές. Αλλά αν νομίζετε ότι μπορείτε ακόμη να το δοκιμάσετε, πολύ ευχαρίστως. Θα πληρώσετε το τίμημα..." DW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.