Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Βόμβα Ντόρας: Βάλαμε τη μισή Ρόδο, για να μην εξαιρεθεί μόνο το Καστελόριζο! (βίντεο)

Δείτε σχετικό απόσπασμα από την χθεσινή ομιλία της κας Μπακογιάννη για την κύρωση των συμφωνιών οριοθέτησης ΑΟΖ με Ιταλία και Αίγυπτο....

Η κα Μπακογιάννη επισήμανε ότι εκ των προτέρων όλοι είχαν συμφωνήσει ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε μια τμηματική συμφωνία με την Αίγυπτο. Δήλωσε επακριβώς...
 «Η κριτική έγινε γιατί ακριβώς ο 28ος και όχι η όλη Ρόδος...και μετά να αφήσουμε μόνο την περιοχή του Καστελορίζου...Κατά την άποψή μου την ταπεινή εγώ έχω τη δυνατότητα, δεν εκφράζω την ελληνική κυβέρνηση να το πω λίγο πιο ανοιχτά...θα ήταν λάθος .
Θα ήταν λάθος να πάμε αφήνοντας μόνο το Καστελόριζο, συμβολικό κατά τη γνώμη μου και ουσιαστικό ουσιαστικό» είπε.
Δείτε το βίντεο


Υ.Γ
Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.