Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Περίεργες αποκαλύψεις για ΑΟΖ από το 2011...Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά

28 Νοεμβρίου 2013
Η Σοφία Παπαϊωάννου και οι "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ" ερευνούν στον ΣΚΑΪ το τι ακριβώς συμβαίνει με το
πετρέλαιο και το φυσικό αέριο αλλά και με τις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες στην Ελλάδα και την Κύπρο...

Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψαν Κύπριοι αξιωματούχοι που είχαν άμεση εμπλοκή με το θέμα της ΑΟΖ της Κύπρου με την Αίγυπτο το 2003...και τις Ελληνικές παρεμβάσεις...

Αποκαλύψεις που συγκλονίζουν και προβληματίζουν... 
Αποκαλύψεις που δεν ξέρω τι εξυπηρετούν...σίγουρα όχι τα εθνικά μας συμφέροντα...
Αποκαλύψεις που τις βλέπουμε να ξεδιπλώνονται σήμερα μπροστά μας σε θέματα ΑΟΖ & στις τουρκικές προκλήσεις & διεκδικήσεις..
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά
Δείτε το βίντεο...


Υ.Γ 

Τις ίδιες αποκαλύψεις έχει κάνει για πρώτη φορά ο πρώην ΥΠΕΞ της Κύπρου κ. Ρολάνδης στο ΡΙΚ  από το 2011 αλλά και στο κυπριακό site sigmalive.com τον Νοε. 2019... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.