Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020

Να που βρίσκει λεφτά η τουρκία...Συμφωνία για έργα 16 δισ. $ υπέγραψε με τη Λιβύη


Η "κυβέρνηση" της Λιβύης που εδρεύει στην Τρίπολη υπέγραψε οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες με την Τουρκία στην Άγκυρα την Πέμπτη, σύμφωνα με την εφημερίδα Libya Herald. 

Η συμφωνία αποτελεί μέρος της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, για την ολοκλήρωση 184 έργων στη Λιβύη που έχουν σταματήσει και εκτιμάται σε 16 δισεκατομμύρια δολάρια. 
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά την εκδήλωση υπογραφής, ο υπουργός σχεδιασμού της Τρίπολης, Ταχέρ Αλ-Ζαχέμι, δήλωσε ότι η Τουρκία είχε το «μερίδιο του λέοντος» έργων στη Λιβύη. 
Η συμφωνία θα θέσει τα θεμέλια για την επίλυση των συνεχιζόμενων ζητημάτων μεταξύ των τουρκικών εταιρειών και των εργοδοτών της Λιβύης, πραγματοποιώντας νέες επενδύσεις και αναλαμβάνοντας νέα έργα, δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου της Τουρκίας Ρουχσάρ Πεκκάν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.