Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Αναγκαστική προσγείωση Σινούκ της RAF στην Ουαλία... μετά από πρόσκρουση σε ηλεκτροφόρα καλώδια

Ένα ελικόπτερο Σινούκ της Royal Air Force πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε χωριό της Ουαλίας. 

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη το απόγευμα (στις 22:30 τοπική ώρα) κοντά στο Llangynin και το πλήρωμα του Chinook υπέστη «μικρούς τραυματισμούς». 
Το WalesOnline ανέφερε ότι, οι κάτοικοι του χωριού Llangynin περιγράφουν πως ξύπνησαν από έναν περίεργο θόρυβο...      Το Chinook «χτύπησε ηλεκτροφόρα καλώδια» 
Έγινε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και οι κάτοικοι έσπευσαν στα κατώφλια τους, αφού άκουσαν έναν «εκθαμβωτικό» θόρυβο ελικοπτέρου. 
Το πλήρωμα του Chinook έκανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα χωράφι κοντά στο χωριό, προφανώς αφού χτύπησε ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο. 
Επίσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε η φωτογραφία του ελικοπτέρου Chinook που έδειξε ζημιά στη πρόσθιο τμήμα και στην καμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.