Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Η τουρκία στέλνει περισσότερους τζιχαντιστές στη Λιβύη...

Σύριοι ακτιβιστές ανέφεραν ότι οι τουρκικές αρχές έστειλαν μια νέα ομάδα τζιχαντιστών στη Λιβύη,
προκειμένου να συμμετάσχουν στις στρατιωτικές επιχειρήσεις από την πλευρά της «Κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας» , κατά του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης» υπό την ηγεσία του Στρατηγού του Χαλίφα Χάφταρ. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του (Syrian Observatory for Human Rights) SOHR, ο αριθμός των νεοσύλλεκτων που έφτασαν στη Λιβύη έχει αυξηθεί σε 16.100 Σύριους μισθοφόρους, συμπεριλαμβανομένων 340 παιδιών κάτω των 18 ετών, εκ των οποίων 5.600 επέστρεψαν στη Συρία αφού έληξε η σύμβασή τους. 
Εν τω μεταξύ, η Τουρκία συνεχίζει να στρατολογεί περισσότερους μισθοφόρους, φέρνοντάς τους αρχικά στην τουρκία για να παρακολουθήσουν στρατιωτική εκπαίδευση. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των υποστηριζόμενων από την τουρκία Σύριων μισθοφόρων που σκοτώθηκαν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, έχει αυξηθεί σε 470, συμπεριλαμβανομένων 33 παιδιών κάτω των δεκαοκτώ ετών, καθώς και ορισμένων διοικητών της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.