Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020

Περίεργες αλλαγές στο ιστορικό του κορονοϊού από τον ΠΟΥ στην ιστοσελίδα του...


Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε νέο επίσημο χρονοδιάγραμμα της εξέλιξης-ιστορικού του κορονοϊού, που
δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα και διαφοροποιεί προηγούμενους ισχυρισμούς του. 


Το νέο χρονοδιάγραμμα είναι αρκετά διαφοροποιημένο από το παλιό γεγονός που εγείρει ερωτηματικά... 
Δείτε το νέο τροποποιημένο χρονοδιάγραμμα...

Ο ΠΟΥ λέει τώρα ότι, το γραφείο του στην Κίνα «διάλεξε μια δήλωση από τα μέσα ενημέρωσης από τη Δημοτική Επιτροπή Υγείας του Γουχάν από τον ιστότοπό της» και από άλλες αναφορές διαφόρων μέσων... σχετικά με περιπτώσεις της λεγόμενης ιογενούς πνευμονίας στην κινεζική πόλη. 
Στη συνέχεια, το γραφείο έδωσε πληροφορίες για την ύπαρξη του ιού....
Δεν υπάρχει καμία αναφορά ότι είχαν επίσημη ενημέρωση από Κινεζικές αρχές...
Εδώ η προηγούμενη έκδοση του χρονοδιαγράμματος 

Στην αρχική εκδοχή-έκδοση του χρονοδιαγράμματος γίνεται σαφής αναφορά ότι, η δημοτική επιτροπή υγείας της Γουχάν "ανέφερε μια ομάδα περιστατικών πνευμονίας στο Γουχάν, στην επαρχία Χουμπέι." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.