Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020

Ήρθε κι έδεσε το βύσσινο...Μετά τον τούρκο πρόεδρο...Λίβυος ο αντιπρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών

Εξελέγη ο αντιπρόεδρος της 75ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών που έλαβε χώρα τη Δευτέρα, στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Από την Λιβύη θα είναι ο νέος Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών...!!!
Το υπουργείο Εξωτερικών της Λιβύης το θεώρησε ως νίκη που επιτεύχθηκε με το έντονο διπλωματικό έργο του υπουργείου Εξωτερικών της Λιβύης και τις μόνιμες αποστολές των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη στη Νέα Υόρκη και τη Γενεύη. 

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του για την πολιτική στήριξη που παρέχεται στη Λιβύη από διάφορες χώρες, ομάδες και περιφερειακά μπλοκ. 
"Αυτή η υποστήριξη είχε ως αποτέλεσμα τον πρόσφατο διορισμό της Λιβύης ως μέλους του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων", ανέφερε το υπουργείο στο Facebook, αναφερόμενο στον μόνιμο απεσταλμένο της Λιβύης στον ΟΗΕ, Taher Al-Sunni που θα καταλάβει το θέση. 
Οι Αντιπρόεδροι εκλέγονται σύμφωνα με ένα πρότυπο που εξασφαλίζει δίκαιη γεωγραφική εκπροσώπηση. 
Ο Τούρκος διπλωμάτης Volkan Bozkir είναι ο σημερινός πρόεδρος της 75ης συνόδου μετά την ανάληψη από τον καθηγητή Tijjani Muhammad-Bande της Νιγηρίας, ο οποίος προεδρεύει της εξερχόμενης (74ης) συνόδου. 
Εκείνοι που εκλέγονται ως αντιπρόεδροι θα εκπροσωπήσουν τον επικεφαλής του ΟΗΕ στις συνεδριάσεις της Γενικής Συνέλευσης και θα συμβάλουν επίσης στη διαχείριση των συνεδριάσεών του και θα συντονιστούν με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών και το Συμβούλιο Ασφαλείας κατά την παρακολούθηση των διαφόρων φακέλων που εμπίπτουν στο δικαιοδοσία του προέδρου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Λιβύης. 
Υ.Γ
Ήρθε κι έδεσε το βύσσινο...
Μετά τον τούρκο πρόεδρο...Λίβυος ο αντιπρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών
Κατά την άποψή μας...
Θέμα χρόνου είναι η ανάρτηση των χαρτών & συντεταγμένων  του ψευτομνημονίου στην σελίδα του ΟΗΕ..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.