Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ελληνοτουρκική συνάντηση στρατιωτικών, τεχνικών & εμπειρογνωμόνων, για την περιοχή του Μελισσοκομείου Φερών

Ελληνοτουρκική συνάντηση
Την ώρα που όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στο Καστελλόριζο, στην Αλεξανδρούπολη
λάμβανε χώρα μια ελληνοτουρκική συνάντηση άκρως ενδιαφέρουσα.
Επιτροπές στρατιωτικών, τεχνικών και εμπειρογνωμόνων των δύο πλευρών βρέθηκαν την Τετάρτη στα Ύψαλα της Τουρκίας και την Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη, στη σκιά της έντασης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Αντικείμενο της «τεχνοκρατικού χαρακτήρα» συνάντησης ήταν το θέμα της απεικόνισης της ήδη υφιστάμενης οριοθέτησης, βάσει του πρωτοκόλλου του 1926, της συνοριακής γραμμής στην τοποθεσία Μελισσοκομείο του ποταμού Εβρου, που πρόσφατα αποτέλεσε σημείο τριβής για τις δύο πλευρές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη των δύο επιτροπών επισκέφθηκαν και το επίμαχο σημείο στο Μελισσοκομείο, αλλά κατά βάσιν οι συζητήσεις έγιναν «επί χάρτου» και τα αποτελέσματα θα δοθούν στα υπουργεία Εξωτερικών των δύο χωρών.
kathimerini.gr
Υ.Γ
Το άρθρο επειδή γράφτηκε 27/7/2020...οι αναφερόμενες συναντήσεις Τετάρτης-Πέμπτης προφανώς έγιναν στις 22 & 23/7/2020  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.