Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

Κοινή ναυτική άσκηση Γαλλίας-Αιγύπτου, ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα

Αιγυπτιακές και γαλλικές ναυτικές δυνάμεις πραγματοποίησαν, το Σάββατο (25/07), ναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα,
όπως ανέφεραν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Αιγύπτου. 
Ειδικότερα, δύο φρεγάτες, μια από κάθε Ναυτικό συμμετείχαν στην άσκηση, δήλωσε εκπρόσωπος των αιγυπτιακών ΕΔ. Επίσης, οι ασκήσεις επικεντρώθηκαν σε μεθόδους οργάνωσης της συνεργασίας για την υλοποίηση αποστολών μάχης ενάντια σε εχθρικούς ναυτικούς σχηματισμούς, καθώς και στην ενασχόληση με επιφανειακούς και αεροπορικούς στόχους.
Οι ασκήσεις αποσκοπούν στην ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου και της Γαλλίας με τρόπο που συμβάλλει στη βελτίωση των δεξιοτήτων και στην ανταλλαγή εμπειριών, καθώς και στη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη Μεσόγειο, δήλωσε ο προαναφερθείς εκπρόσωπος. Επισημαίνεται πως η Αίγυπτος πραγματοποιεί τακτικά κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με άλλες χώρες για την ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας και την ανταλλαγή στρατιωτικών εμπειριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.