Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Το Barbaros εν πλω για Κύπρο...!!

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος BARBAROS, βρίσκεται εν πλω προς την κυπριακή ΑΟΖ. 

Η θέση του στον χάρτη, όπως καταγράφεται αυτή την ώρα. 
Η Άγκυρα με την πλήρη ανοχή των Ευρωπαίων -κυρίως των Γερμανών- αλλά και της διοίκησης Τραμπ από την Ουάσινγκτον, από τη μία εμφανίζεται ως “η δύναμη που επιδιώκει διάλογο” προσφέροντας στην Αθήνα το απίστευτο: δεν ενεργοποιεί την ΠΑΡΑΝΟΜΗ Navtex που εξέδωσε για το Oruc Reis και εμφανίζεται ότι μας κάνει και χάρη!
Το θέμα είναι πως εμείς αντιμετωπίζουμε την τουρκική τακτική. 
Η επίκληση του διεθνούς δικαίου από μόνη της δεν έχει βοηθήσει και πολύ. 

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.