Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020

Οι τούρκοι παραδέχονται την "σφαλιάρα"- βομβαρδισμό της βάσης Al-Watiya στη Λιβύη


Σημερινό άρθρο του πρακτορείου Ανατολού στην τουρκία αναφέρει...
"Η Λιβύη θα ανταποκριθεί σε πρόσφατες αεροπορικές
επιδρομές κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας σε στρατηγικά σημαντική αεροπορική βάση Al-Watiya, δήλωσε την Κυριακή ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Λιβύης. 
Γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Salah Al-Namroush δήλωσε ότι, οι αεροπορικές επιθέσεις από ξένα μαχητικά αεροσκάφη που υποστηρίζουν τον Khalifa Haftar, ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποσπάται η προσοχή από τις πρόσφατες νίκες του Λιβυκού Στρατού. 
Είπε ότι η απάντηση στις επιθέσεις θα δοθεί στον «σωστό χρόνο και στο σωστό μέρος». 
Μια στρατιωτική πηγή, μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας λόγω περιορισμών στην επικοινωνία με τα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu την Κυριακή ότι, η αεροπορική βάση χτυπήθηκε από άγνωστα αεροπλάνα.
Δεν αναφέρθηκαν θύματα μετά το περιστατικό, αλλά κάποιος εξοπλισμός που προσφέρθηκε πρόσφατα για την ενίσχυση των δυνατοτήτων άμυνας της αεροπορικής βάσης έχει καταστραφεί. 
Οι ολονύκτιες επιθέσεις ήταν οι πρώτες αφότου ο Λιβυκός στρατός κατέλαβε την αεροπορική βάση από την πολιτοφυλακή του Χαφτάρ τον Μάιο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.