Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020

Η τουρκία έχει στείλει 16.500 σύριους μισθοφόρους & τζιχαντιστές στη Λιβύη...


Η Τουρκία έστειλε εκατοντάδες μισθοφόρους που προσλήφθηκαν για να επιχειρήσουν στη Σύρτη στη Λιβύη, μαζί με τις δυνάμεις της
Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) εναντίον του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) του στρατηγού Khalifa Haftar, ανέφερε το Παρατηρητήριο της Συρίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 
Η Τουρκία έστειλε 400 μισθοφόρους στη Λιβύη την περασμένη εβδομάδα, ενώ περίπου 250 άλλοι επέστρεψαν στη Συρία, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των σύριων μισθοφόρων στη Λιβύη σε 16.500, δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου, Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν. 
«Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν μεταφέρει μέλη τζιχαντιστικών ομάδων και μελών του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) διαφορετικών εθνικοτήτων, από τη Συρία στη Λιβύη τους τελευταίους μήνες», δήλωσε το Συριακό παρατηρητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.