Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

MiG-29 διέλυσαν τουρκικό στρατιωτικό κομβόι των δυνάμεων GNA (βίντεο)


Πριν από λίγες ώρες, άγνωστα μαχητικά αεροσκάφη προκάλεσαν ένα ισχυρό πλήγμα σε τεράστια στρατιωτική
πομπή του τουρκικού στρατού και δυνάμεις της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας [GNA], που προσπάθησαν να εισβάλουν στην πόλη της Σερτ, σύμφωνα με το πρακτορείο Aviapro. 
Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για προσβολή από μαχητικά αεροσκάφη MiG-29....
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε ότι ένα κομβόι αποτελούμενη από δεκάδες οχήματα χτυπήθηκε από αεροπορική επίθεση. 
Η στρατιωτική συνοδεία καταστράφηκε πλήρως από αεροπορική επίθεση, η οποία διέκοψε την επιθετική επιχείρηση των δυνάμεων του Εθνικού Στρατού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.