Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020

Δείτε τι ψάχνει κόσμος στην Google... και τι "πουλάει"...!!

Με βάση την εφαρμογή "Google Trends" ...
Δείτε τι ψάχνει την τελευταία ώρα ο κόσμος στην
Google...
και τι "πουλάει"...
Βάλαμε όρους σύγκρισης ΑΟΖ, Ιωάννα βιτριόλι και ΠΥΞ ΛΑΞ (λόγω της χθεσινής τους παρουσίας στο MEGA...
Ιδού τα αποτελέσματα των τάσεων αναζήτησης την τελευταία ώρα.. 
Τα συμπεράσματα δικά σας...

1 σχόλιο:

 1. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ !!!!!!!

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ......

  ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ :

  Άγια κατανάλωση

  “…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί την πραγματική δύναμη που κυβερνά…»

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html

  ΥΣ.

  Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ,

  ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ....

  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.