Η Τουρκία ενδέχεται να χρησιμοποιήσει drone "καμικάζι" εναντίον στόχων σε Συρία & Λιβύη..

Η τουρκική εταιρεία Defense Technologies Engineering and Trade (STM) θα προμηθεύσει το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας
εκατοντάδες drones, μεταξύ των οποίων μπορεί να υπάρχουν και 356 Kargu kamikaze drone, σύμφωνα με το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας. 
Ένα τέτοιο όπλο θα μπορούσε να γίνει «καταστροφέας» ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων Pantsir-S1 στη Συρία και τη Λιβύη. 
Το βάρους 15-kg drone μπορεί να πετάξει με ταχύτητα έως 145 km / h έως και 30 λεπτά και να κατευθύνεται από τον χειριστή σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων. 
Το Kargu drone...είναι εξοπλισμένο με τρεις τύπους πυρομαχικών: (high-explosive fragmentation, thermobaric and cumulative)...
Το Kargu μπορεί να αναπτυχθεί και να χρησιμοποιηθεί από ένα μεμονωμένο άτομο... τόσο σε αυτόνομες όσο και σε χειροκίνητες λειτουργίες, και έχει σχεδιαστεί ειδικά για αντιτρομοκρατικά και ασύμμετρα σενάρια πολέμου. 
Το drone μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα και αποτελεσματικά σε σταθερούς ή κινητούς στόχους (δηλαδή οχήματα, άτομα κ.λπ.) μέσω των ενσωματωμένων δυνατοτήτων επεξεργασίας εικόνας σε πραγματικό χρόνο και των αλγορίθμων μάθησης. 
Το σύστημα αποτελείται από το αεροσκάφος περιστρεφόμενης πτέρυγας (RWAD), μια μονάδα ελέγχου-κατεύθυνσης και σταθμό επαναφόρτισης UAV.
Δυνατότητες: 
Αξιόπιστη λειτουργία ημέρας & νύχτας. 
Κατευθυνόμενοι τρόποι εξάλειψης στόχων που έχουν επιλεγεί σε εικόνες ή συντεταγμένες. 
Παρακολούθηση κινούμενων στόχων. 
Ματαίωση αποστολής κατά την πτήση και αυτοκαταστροφή έκτακτης ανάγκης. 
Προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εγκατάστασης και ενεργοποίησης πυρομαχικών. 
Καταστροφή στόχου σε ρυθμιζόμενη απόσταση. 
Πρωτότυπο ενσωματωμένο υλικό και λογισμικό. 
Εφαρμογές ελέγχου βασισμένες στην επεξεργασία εικόνας. Ενσωματωμένη παρακολούθηση, εντοπισμός και ταξινόμηση αντικειμένων σε πραγματικό χρόνο. 
Δυνατότητα φόρτωσης πυρομαχικών πριν από τη χρήση. 10x οπτικό ζουμ. 2 axis EO και IR κάμερες...

Σχόλια