Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

Συνελήφθη Σύριος πρόσφυγας που έβαλε φωτιά σε αγροτική περιοχή της Λάρισας

Χειροπέδες πέρασαν οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε έναν 19χρονο Σύριο πρόσφυγα
ο οποίος φέρεται να άναψε τη φωτιά που κατέκαψε αγροτική περιοχή στη Λάρισα.
Ο νεαρός άνδρας που μένει στον καταυλισμό των προσφύγων κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια, καθώς η φωτιά που άναψε, ξέφυγε από τον έλεγχο του και κατέκαψε 30 στρέμματα σιτοκαλλιέργειας!
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο onlarissa.gr, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μάνδρας κ. Σπύρος Καδόγλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ξεσπά φωτιά στην περιοχή, ενώ εξέφρασε και την αγανάκτηση των κατοίκων: «Οι φωτιές των τελευταίων ημερών έχουν μπει από τους πρόσφυγες της δομής» τόνισε, θέλοντας να υποδείξει την ένταση που έχει προκύψει με τις αιτήσεις ασύλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.