Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Πρωτοσέλιδα στον τουρκικό τύπο οι δηλώσεις Ντόκου...

Οι δηλώσεις του Θ. Ντόκου που έχει τοποθετηθεί στη θέση του αναπληρωτή Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, δεν
πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τον τουρκικό Τύπο. 
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για γκάφα ή για κάτι χειρότερο, πάντως η ζημιά έχει γίνει.
Ο Μανώλης Κωστίδης παρουσίασε κάποια από τα τουρκικά πρωτοσέλιδα με τις δηλώσεις Ντόκου:
AKSAM : “Παίξαμε με τον Χαφτάρ και χάσαμε”
‘ΗURRIYET: “Ομολογία της Ελλάδας για τον Χάφταρ-Μετρημένες οι μέρες του”.
CNN TURK: ᾽᾽Δήλωση της Ελλάδας για τη Λιβύη. Ο Χάφταρ που υποστηρίζουμε χάνει τον πόλεμο”.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι έτσι όπως το πάμε στην επόμενη μέρα της Λιβύης , όποια κι αν είναι αυτή! Στην κυβέρνηση δείχνουν να μην έχουν αντιληφθεί τι έρχεται στα εθνικά θέματα και στις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Υπουργοί είναι όλη μέρα στα τηλεοπτικά παράθυρα ουρλιάζοντας για άσχετα θέματα, όταν ερωτηθούν για τα ελληνοτουρκικά και τις εξελίξεις στη περιοχή έχουν δυο,τρεις επαναλαμβανόμενες ατάκες κι αυτό είναι όλο.
Κάθε μέρα νέες πληροφορίες έρχονται στο φως και όλες αποδεικνύουν ότι σε όσα συμβούν η Ελλάδα δεν έχει να περιμένει από κανέναν τίποτα. Οι εθιμοτυπικές επισκέψεις των Ευρωπαίων και οι δηλώσεις στήριξης από τις ΗΠΑ που θα πρέπει να αποδοθούν στη δουλειά που κάνει εκεί το ελληνικό λόμπι δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουν πείσει την Αθήνα ότι …όλα θα ΄ναι υπό έλεγχο.
militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.