Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020

Αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων του Χαφτάρ..


Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης (LNA) με επικεφαλής τον Στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ αποφάσισε να αναδιοργανώσει τη δομή
διοίκησής του, εν μέσω της υποχώρησης των δυνάμεών του από διάφορες θέσεις κατά τη διάρκεια των συρράξεων με την κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας, που υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού του Χαφτάρ Στρατηγός Αχμάντ Αχμάντ ο al-Mismari το Σάββατο.  
"Η γενική διοίκηση ανακοινώνει την αναδιοργάνωση της κύριας επιχειρησιακής διοίκησης του Λιβυκού Στρατού και τον διορισμό αξιωματικών που μπορούν να διεξάγουν αποτελεσματικά επιχειρήσεις, καθώς και να ανταποκρίνονται σε αλλαγές στις συνθήκες μάχης", δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δήλωση του. 
Τις τελευταίες εβδομάδες, οι δυνάμεις GNA, έχουν σημειώσει σημαντικά οφέλη κατά τη διάρκεια μιας αντεπίθεσης στα περίχωρα της Τρίπολης, ανακτώντας έδαφος από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.