Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Βασίλης Κόκκαλης: Είμαι θύμα εκβιασμού, το λόγο έχει η δικαιοσύνη


Δήλωση του αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Λάρισας κ. Βασίλη Κόκκαλη:

«Στα πεντέμισι χρόνια της κοινοβουλευτικής και υπουργικής μου θητείας, πορεύτηκα και πορεύομαι τιμώντας στο ακέραιο την ψήφο των συμπολιτών μου, αλλά και το αξίωμα του εθνικού αντιπροσώπου.
Η ιδιότητα μου αυτή όμως, του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να παραπληροφορεί, πολύ δε περισσότερο να εκβιάζει. Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη και είμαι βέβαιος πως τα μέσα ενημέρωσης που σήμερα δημοσιεύουν «καταγγελίες» χωρίς καν να μπουν στον αυτονόητο κόπο να ζητήσουν και την άποψη του θιγόμενου, θα δημοσιεύσουν τη δικαστική απόφαση, όταν εκείνη έλθει. Θα είμαι αμείλικτος απέναντι σε όποιον επιχειρεί να σπιλώσει το όνομα και την υπόληψή μου. «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.