Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση- φωτιά του συμβουλίου ασφαλείας του Λιβυκού κοινοβουλίου για την συμφωνία Ελλάδας – Ιταλίας.

Απορρίπτουν την συμφωνία Τουρκίας – Σαράτζ!

Το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας του κοινοβουλίου της Λιβύης με ανακοίνωσή του δηλώνει την υποστήριξη του για την συμφωνία διευθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας.  

Ζητά μάλιστα πρόσβαση στο λεπτομερές κείμενο της συμφωνίας, ώστε να το μελετήσει και να αποτελέσει ένα δίκαιο πλαίσιο επίλυσης των διαφορών για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών σε όλη την Μεσόγειο!

Κοινώς, το κοινοβούλιο της Λιβύης, απορρίπτει την συμφωνία με την Τουρκία. Και αυτό είναι μια πολύ καλή εξέλιξη.  

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.