Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020

Μετακινήσεις στρατευμάτων του Χαφτάρ στη Σύρτη...


Ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης, με επικεφαλής τον Στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, μετέφερε πρόσθετες
στρατιωτικές ενισχύσεις στην πόλη Σύρτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια νέα επίθεση από τις τουρκικές κυβερνητικές δυνάμεις της Εθνικής Συμφωνίας (GNA). 
Το κέντρο μέσων ενημέρωσης της αίθουσας επιχειρήσεων «Al-Karamah» του Εθνικού Στρατού της Λιβύης έγραψε ότι το τάγμα «Thunderbolt 302» έχει μετακινηθεί στη δυτική Σύρτη για τη νέα μάχη. 
Το κέντρο των μέσων ενημέρωσης δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν μια μεγάλη συνοδεία δεκάδων στρατιωτικών οχημάτων, που μεταφέρουν εξοπλισμό και προσωπικό προς Σύρτη. 
Εν τω μεταξύ, μια τοπική στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι το LNA είχε φέρει στρατιωτικές ενισχύσεις στα δυτικά του Sirte, τονίζοντας ότι «οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε επιφυλακή για μια μάχη που είναι αναπόφευκτη εξέλιξη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.