Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Όργανο των Τούρκων η «Διεθνής Αμνηστία»!

Την διεθνή αμνηστία, αυτή την σκοτεινή οργάνωση την έχουν καταγγείλει πολλές φορές, ειδικά όταν συκοφαντούσε βάναυσα την Ελλάδα και έκλεινε τα μάτια στα εγκλήματα των τούρκων και άλλων και ισλαμιστών δολοφόνων. 

Σήμερα ήρθε η απόδειξη για τον βρώμικο ρόλο της.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης, καλεί την Αίγυπτο να συνυπογράψει το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Σαράτζ, με το σκεπτικό ότι μία τέτοια ενέργεια θα εμπόδιζε την κατασκευή του αγωγού east Med! 

Δηλαδή το στέλεχος καλεί σε παραβιάση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των τρομοκρατών και των διεθνών εγκληματιών! 

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει άμεσα να τους στείλει στον αγύριστο. Και φυσικά να καταγγείλει την δράση τους σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.