Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020

Αιγυπτιακές δυνάμεις εισβάλλουν στη Λιβύη..;; (βίντεο)

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες πριν από λίγα λεπτά εντός Λιβυκού εδάφους και δείχνουν την μεταφορά δεκάδων αρμάτων μάχης τύπου18 M1A2 Abrams στον δρόμο για το μέτωπο, σε οχήματα μεταφοράς για γρηγορότερη μετακίνηση. 
Όπως όλα δείχνουν και αν οι πληροφορίες είναι βάσιμες...έρχεται σφοδρή σύγκρουση με τις δυνάμεις των τούρκων παραστρατιωτικών. 
Πάμε για γενικευμένη σύρραξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.