Δένδιας: Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας & τις διεθνείς συμμαχίες θα προασπίσουμε αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα


«Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τις διεθνείς μας συμμαχίες, έχουμε τη βούληση και τη δυνατότητα να
προασπίσουμε αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα», επισήμανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών.
«Ολοκληρώθηκε σήμερα η ενημέρωση των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τις συναντήσεις μου με τον κ. Κατρούγκαλο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Λοβέρδο από πλευράς Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών», σημείωσε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών. «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τους συνομιλητές μου και για γενικότερα ζητήματα που απασχολούν την εξωτερική πολιτική της χώρας μας», ανέφερε.
«Είχα την ευκαιρία επίσης να διαβεβαιώσω ότι με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και τις διεθνείς μας συμμαχίες, έχουμε τη βούληση και τη δυνατότητα να προασπίσουμε αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.
«Η ενότητα του ελληνικού λαού, η εμπιστοσύνη στο Διεθνές Δίκαιο, η αποτρεπτική αμυντική ικανότητα της χώρας και η στήριξη των συμμάχων και εταίρων μας, είναι οι ισχυροί πυλώνες της πανεθνικής προσπάθειας για τη διασφάλιση της κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», κατέληξε ο υπουργός.

Σχόλια