Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Πως το "πράσινο ταμείο"...γίνεται γαλάζιο...!!!

Εγκρίθηκε από το "Πράσινο ταμείο" πρόταση προγράμματος που αποσκοπεί στην ανάπτυξη των μορφών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) με παράλληλη διασφάλιση του
περιβάλλοντος και της κοινωνικής συναίνεσης και τη διατήρηση των περιοχών του Δικτύου Natura 2000, καθώς και την διατύπωση προτάσεων για το ενδεδειγμένο μίγμα λύσεων και τεχνολογιών.  
Το Δ.Σ του "Πράσινου ταμείου" αποφάσισε τα εξής..

Κατόπιν των ανωτέρω τα μέλη του ΔΣ ομόφωνα αποφασίζουν
1) Την έγκριση της χρηματοδότησης της κοινής πρωτοβουλίας : Συγκλίσεις & EPLO/ISD για την υλοποίηση της πρότασης προγράμματος με τίτλο: «Ανάπτυξη αιολικής ενέργειας, με παράλληλη διασφάλιση του περιβάλλοντος και της κοινωνικής συναίνεσης, και διατήρηση των περιοχών του Δικτύου Natura 2000»
2) Την ένταξή της ανωτέρω πρότασης προγράμματος στο Χ.Π. «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2020» στον ΑΞΟΝΑ 2 : ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ με συνολικό προϋπολογισμό 130.000 €. 

Υ.Γ
Μερικές διευκρινήσεις...
Το Πράσινο ταμείο είναι ΝΠΔΔ εποπτευόμενο από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...
Με την εν λόγω απόφαση μιλάμε για απ ευθείας ανάθεση.. 

Τέλος αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως...ο φορέας "ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ/Convergences Greece Forum " διοικείται από την κα Αλεξάνδρα Μητσοτάκη η οποία είναι πρόεδρος & ιδρυτής του...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.