Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Η Λιβύη ζητάει την επιβολή κυρώσεων από ΗΠΑ & ΕΕ σε μισθοφόρους που στηρίζονται από Ρωσία...


Ο μόνιμος εκπρόσωπος της Λιβύης στα Ηνωμένα Έθνη κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση να
επιβάλουν κυρώσεις για τις δραστηριότητες των Ρώσων μισθοφόρων και άλλων παραγόντων που εμπλέκονται στη σύγκρουση στη χώρα της Βόρειας Αφρικής
Ρώσοι μισθοφόροι και άλλοι ξένοι μαχητές εισήλθαν στην πετρελαϊκή ζώνη της Σαxάρα την Παρασκευή, σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου της Λιβύης (NOC). 
"Δεδομένου ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ απέτυχε να επιβάλει κυρώσεις σε άτομα/μισθοφόρους του Ηaftar και άλλοι, που παραβιάζουν όλα τα ψηφίσματα, οι ΗΠΑ/ΕΕ πρέπει να αναλάβουν τέτοιες ενέργειες και να παγώσουν περιουσιακά στοιχεία οποιασδήποτε τρομοκρατικής οργάνωση και να πιάσουν τους υπεύθυνους για τη χρηματοδότησή τους", έγραψε ο Taher el-Sonni. στο Twitter το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.