Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Κύριε Αναστασιάδη, οι Έλληνες επιβίωσαν μόνον όταν έπιασαν τα όπλα!

Σε μία ανεκδιήγητη δήλωση, προπομπό εθνικής μειοδοσίας, προέβη ο πρόεδρος της Κύπρου κύριος Αναστασιάδης.
Ισχυρίστηκε πως εάν πιάσουμε τα όπλα, αυτό θα είναι το τέλος του κυπριακού ελληνισμού!

Ο κύριος Αναστασιάδης οφείλει να διαβάσει ιστορία. Γιατί η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Οι έλληνες επιβίωσαν μόνο όταν έπιασαν τα όπλα. Όταν άφησαν τα όπλα, εξαφανίστηκαν! Και μην πάμε μακρυά, στις Πλαταιές, στον Μαραθώνα, στο Υγρό Πυρ, στα Δερβενάκια. Να μην υπενθυμίσουμε πως εάν οι Πόντιοι δεν είχαν πιάσει τα όπλα στο τέλος ο ποντιακός ελληνισμός θα είχε εξαφανιστεί πλήρως.

Ας πάμε στην Κύπρο. Που είναι και η τρανταχτή απόδειξη για το ψέμα και τον δόλο των δηλώσεων Αναστασιάδη. Όταν οι έλληνες άφησαν τα όπλα κύριε Αναστασιάδη, οι τούρκοι πήραν σχεδόν την μισή Κύπρο. Εάν δεν ξαναέπιαναν τα όπλα, αυτά τα παλικάρια που συγκρούστηκαν με τους Αττίλες, σήμερα δεν θα υπήρχε κράτος για να παραστήσετε τον πρόεδρο κύριε Αναστασιάδη.

Μην πουλάτε λοιπόν τρόμο στους έλληνες κύριε Αναστασιάδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.