Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2020

Ζητήθηκε σε παίκτες μπάσκετ του Γερμανικού "BBL"..να φοράνε τσιπάκι παρακολούθησης !!


Οι παίκτες που συμμετέχουν σε ένα τουρνουά 10 ομάδων, το γερμανικό τουρνουά μπάσκετ της Bundesliga (BBL) 36 παιχνιδιών που  ξεκίνησε στο Μόναχο το Σάββατο, καλούνται να φορούν
τσιπάκι παρακολούθησης των κινήσεων τους, δήλωσε ο επίτροπος πρωταθλήματος Stefan Holz στο ESPN. 
Το πρωτάθλημα BBL έχει τεθεί σε αναστολή από τις 8 Μαρτίου. 
Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που κυκλοφόρησε το BBL, οι παίκτες θα υποβληθούν σε COVID-19 τεστ  κατά την άφιξή τους στο Μόναχο και στη συνέχεια θα επανελέγχονται σε διαστήματα που κυμαίνονται από δύο έως πέντε ημέρες. 
Ορισμένες ομάδες έχουν ήδη φτάσει στο Μόναχο, ενώ άλλες βρίσκονται καθ 'οδόν αφού τα παιχνίδια τους πραγματοποιούνται αργότερα την εβδομάδα. 
Αυτό το τσιπ παρακολούθησης κίνησης, σχεδιασμένο από την Kinexon, θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανησυχίες και προβληματισμούς σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ειδικά επειδή οι παίκτες δεν το συμφώνησαν. 
Μερικοί παίκτες με τους οποίους επικοινώνησε το ESPN για να παίξουν αργότερα την εβδομάδα, δεν ενημερώθηκαν για τα σχέδια να παρακολουθούν τις κινήσεις τους. 
Πολλοί ενημερώθηκαν για αυτό κατά την άφιξή τους στο Μόναχο την Πέμπτη. 
Ο Επίτροπος της BBL Stefan Holz είπε στο ESPN ότι το μέτρο δεν απαιτείται από το πρωτάθλημα. «Είναι εθελοντικό», είπε ο Χολζ. 
"Είναι προαιρετικό. Είναι να εντοπίσουμε επαφές. Εάν υπάρχει ένα θετικό τεστ μέσα στο γκρουπ, ολόκληρη η ομάδα θα μπορούσε να κινδυνεύει. Θα μπορούσε να είναι το τέλος του τουρνουά."
(Το θέμα μας το έστειλε το id-ont.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.