Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Το 2ο Αεροσκάφος F-16 της USAF με χρώματα του Su-57..!!


Οι "βαφείς" στην αεροπορική βάση της USAF Hill, ολοκλήρωσαν πρόσφατα ένα περίτεχνο
"makeover" σε ένα F-16 Fighting Falcon, δίνοντάς του το πλέον δημοφιλές σχέδιο χρωμάτων «φάντασμα» που μοιάζει με το ψηφιοποιημένο σχήμα του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-57. 
Η 576η μοίρα συντήρησης αεροσκαφών ζωγράφισε το F-16 κατόπιν αιτήματος της 64ης πολεμικής μοίρας της βάσης της Πολεμικής Αεροπορίας Nellis, Νεβάδα, που συμμετέχει στην εκπαίδευση της Πολεμικής Αεροπορίας στις ειδικής ασκήσεις "RED FLAG". 
Το σχέδιο βαφής έχει σαν σκοπό να εξομοιώσει ένα μαχητικό αεροσκάφος αντιπάλου. 
To 1o F-16 με την βαφή του Su-57 ετοιμάστηκε ένα χρόνο πριν από τεχνικούς της αεροπορικής βάσης Nellis.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που 576η μοίρα συντήρησης αεροσκαφών ζωγράφισε ένα μαχητικό, με το σχέδιο που προέκυψε μέσω ενός διαγωνισμού "crowdsourcing" που πραγματοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2019. «Μας έστειλαν φωτογραφίες και μας έδωσαν το μοτίβο, αλλά δεν υπήρχαν οδηγίες. Έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας. 

Συνήθως το βαφείο μπορεί να εφαρμόσει μια νέα στρώση γκρι χρώματος σε ένα F-16 σε 11 ημέρες. 
Το χρονοδιάγραμμα για να πάρει το F-16 την νέα του μορφή ήταν 18 ημέρες. 
Δώδεκα άτομα εργάστηκαν 18 ημέρες σε τρεις διαφορετικές βάρδιες για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.