Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Η γυναίκα πρώην Πρωθυπουργού καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 1 εκ. ‎€ ...(Στη Γαλλία αυτά)


Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Francois Fillon και η σύζυγός του Πηνελόπη κρίθηκαν ένοχοι, αφού
αντιμετώπισαν κατηγορίες ότι υπεξαίρεσαν περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατομμύρια δολάρια) για μια "ψεύτικη" εργασία που κατείχε ως βοηθός στο κοινοβούλιο για περίπου μια δεκαετία
Η προεδρεύουσα δικαστής Nathalie Gavarino είπε ότι, η δουλειά της Penelope Fillon, ήταν χωρίς ουσία και άνευ αντικειμένου, σε απόφαση σε ποινικό δικαστήριο του Παρισιού τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.