Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

14 Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στη Λιβύη... σύμφωνα με το U.S. Africa Command (AFRICOM)


Τουλάχιστον 14 ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη είναι επιχειρησιακά στη Λιβύη, για να υποστηρίξουν δυνάμεις που
στηρίζονται από τη Μόσχα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η U.S. Africa Command (AFRICOM) την Πέμπτη
Η διοίκηση U.S. Africa Command δήλωσε ότι, έχει φωτογραφίες από ρωσικά αεροσκάφη που απογειώνονται και επιχειρούν, κοντά σε τουλάχιστον δύο τοποθεσίες στη Λιβύη - το αεροδρόμιο στο al-Jufra κοντά στο κέντρο της χώρας και το Sirte στις ακτές της Λιβύης. 
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό. 
Sirte και Jufra βρίσκονται στη διαχωριστική γραμμή μεταξύ περιοχών στη δυτική Λιβύη, που ελέγχονται από ομάδες πιστές στη διεθνή αναγνωρισμένη κυβέρνηση της εθνικής συμφωνίας (GNA) και στις ανατολικές περιοχές που ελέγχονται από τον εθνικό στρατό (LNA) του Στρατάρχη Khalifa Haftar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.