Τετάρτη, 6 Μαΐου 2020

Το Πεκίνο φοβάται...παγκόσμια αντίδραση για τον χειρισμό της επιδημίας του κορονoϊούΜια εσωτερική έκθεση της κινεζικής κυβέρνησης προειδοποιεί ότι το Πεκίνο θα πρέπει να ανησυχεί ...
για την παγκόσμια αντίδραση για τον χειρισμό της επιδημίας του κορονoϊού. 
Το Reuters σύμφωνα με πηγές του, αναφέρει ότι η έκθεση του Υπουργείου κρατικής Ασφάλειας της Κίνας, υποδηλώνει ότι η Κίνα πρέπει να προετοιμαστεί για περισσότερες συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένου του χειρότερου σεναρίου μιας ένοπλης αντιπαράθεσης. 
Η έκθεση ανέφερε ότι το αντικινεζικά αισθήματα είναι χειρότερα...απ αυτά του περιστατικού στην πλατεία Τιενανμέν το 1989, όταν ένας άγνωστος αριθμός πολιτών - από εκατοντάδες έως χιλιάδες - σκοτώθηκε από κινέζικα στρατεύματα. 
Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες ζήτησαν έρευνα σχετικά με την αντίδραση της Κίνας στον ιό, όταν βρισκόταν ακόμη εντός των συνόρων του. 
Η κινεζική κυβέρνηση κατηγορείται ότι αγνόησε προειδοποιητικά σημάδια και φίμωσε τους γιατρούς, που προσπάθησαν να ηχήσουν τον συναγερμό νωρίς πριν το ξέσπασμα του ιού. 
Και μια έκθεση πληροφοριών των ΗΠΑ κατηγορεί την Κίνα ότι ηθελημένα παρακρατεί πληροφορίες από τον κόσμο για να δώσει χρόνο στην αποθήκευση ιατρικών προμηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.