Τρίτη, 5 Μαΐου 2020

ΒΙΝΤΕΟ: «Τον έχω!» – Ελληνικό Mirage εναντίον τουρκικού F-16

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που είναι τραβηγμένο από το πιλοτήριο ελληνικού MIRAGE 2000-5 φαίνεται πώς δύο ελληνικά μαχητικά...
έχουν λοκάρει στα ραντάρ τους τον Τούρκο πιλότο, που πανικόβλητος προσπαθεί να ξεφύγει.
Στο βίντεο ακούγεται ο εξής διάλογος:
ΠΙΛΟΤΟΣ 1: FOX 2 (ΒΟΛΗ AIM 2)
ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Τον έχω
ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Έρχεται κι o άλλος (…)
ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Τον έγραψα και στην κασέτα
ΠΙΛΟΤΟΣ 1: Ωραίος
ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Σταθερά στα GUNS
ΠΙΛΟΤΟΣ 1: SAME​
Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema είναι από την προχθεσινή Κυριακή 3 Μαΐου και η αερομαχία που θα παρακολουθήσετε σημειώθηκε στο Κεντρικό Αιγαίο, περίπου την ώρα που δύο άλλα τουρκικά F-16 παρενοχλούσαν το ελληνικό στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου NH-90 το οποίο μετέφερε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο στις Οινούσσες, την Παναγιά, το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.