Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Αγνώστου προέλευσης MIG-29 σε αεροπορική βάση που ελέγχει ο Χαφτάρ..


Δημοσιεύθηκαν δορυφορικές εικόνες που δείχνουν τουλάχιστον ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 Fulcrum σε αεροπορική βάση στη Λιβύη
υπό τον έλεγχο δυνάμεων που υποστηρίζουν τον στρατηγό Khalifa Haftar. 
Αυτή η είδηση επιβεβαιώνει τις αναφορές ότι, έξι MiG-29, καθώς και ένα ζευγάρι πολεμικών αεροσκαφών Su-24 Fencer, έφτασαν πρόσφατα για να υποστηρίξουν τον Εθνικό Στρατό LNA του Haftar. 


Εάν είναι αλήθεια, αυτό θα μπορούσε να προϊδεάσει για μια σημαντική κλιμάκωση της σύγκρουσης σε αυτήν τη χώρα και έρχεται εν μέσω ανταλλαγής απειλών μεταξύ της ομάδας του Haftar και της Τουρκίας, η οποία υποστηρίζει την "Κυβέρνηση" Εθνικής Συμφωνίας ή το GNA. 
Από που  έφτασε αυτό το MiG-29..αν έχουν αφιχθεί και άλλα αεροσκάφη και ποιος θα μπορούσε να τα χειριστεί, είναι ασαφές. 
Διευκρινίζεται πως η Λιβύη δεν είχε ποτέ δικά της MiG-29.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.