Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020

Οπλισμένοι διαδηλωτές εισέβαλαν στο Καπιτώλιο του Μίσιγκαν...ζητώντας τερματισμό του "lock down"

Διαδηλωτές, ανάμεσα τους και οπλισμένοι,  μπήκαν στο κτίριο του Καπιτωλίου στην πολιτεία του Μίσιγκαν των ΗΠΑ την Πέμπτη
και ζήτησαν από τον δημοκρατικό κυβερνήτη να άρει αυστηρές εντολές "lock down" λόγω κορονοϊού... 

Δεκάδες διαδηλωτές συσσωρεύτηκαν στο λόμπι του κτηρίου στο Λάνσινγκ, όπου ζήτησαν να τους επιτραπεί η είσοδος μέσα στο Σώμα της Βουλής. 

Η κρατική αστυνομία, φορώντας μάσκες, τους εμπόδισε να εισέλθουν. 
Κανένας από τους διαδηλωτές δεν φάνηκε να φοράει μάσκες. «Ακριβώς πάνω μου, άνδρες με όπλα φωνάζουν σε εμάς», έγραψε ο γερουσιαστής Dayna Polehanki μαζί με μια φωτογραφία που δείχνει τέσσερις άντρες, τουλάχιστον ένας εκ των οποίων φάνηκε να κουβαλούσε όπλο. 

"Μερικοί από τους συναδέλφους μου που φοράνε γιλέκα αλεξίσφαιρα. 
Αρκετοί διαδηλωτές που ήταν συγκεντρωμένοι κρατούσαν πανό, συμπεριλαμβανομένου και ενός που απεικονίζει την κυβερνήτη Γκρέτσεν Γουίτμερ ως Αδόλφο Χίτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.